Известие

Collapse
No announcement yet.

какви носачи да си сложа на 156цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• какви носачи да си сложа на 156цата?

здавейте алфисти!
    Предницата на колата ми тотално се раздрънка и я зъведох на преглед, оказа се че имам за смяна 2 долни и 2 горни носача с обща цена около 1200 лв. Което не ми е по възможностити, предложиха ми и ро евтин варианд с обща сена 320 лв на марката power drive, къкво смятате за тях? Кажете си и мнинието за рециклирането на носачи и дали някой се занимава с това в региона на сливен

Според мен тия от 320лв всичките ще ги сменяш пак лятото....а 1200лв някой стабилно те е пуснал по пързалката....нормална цена би била около 200лв на бройка за долните и около 100 за горните...
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Аз съм за рециклажа на шарнирите и полиуретанови тампони от Ферариста.
      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

полиуретан ?
        alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
        Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

полиуретан ?
          Ферариста !
          Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
          159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
          NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Вчера ми монтираха тези носачи
            http://www.atp-autoteile.eu/KFZTeile....htm?TN=100571
            - излязоха 280 лв. с доставката, монтаж и реглаж на предница отделно. Като цяло отзивите в немските форуми са положителни. При мен засега стоят доста стегнато, като ги покарам 5-10 к. километра ще пиша пак.
            Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

Как какви, аз още нямам алфа, но вече знам какви ще си сложа, като си купя
              http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EE%F1%E0%F7%E8
              Мисля, че си за такива, поне аз не бих се колебал.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Преди 2 седници сменях горен носач, струваше около 100лв и 25 за смяна , имаше и някакъв от 60, но ми казаха че няма да ме изкара много, относно това за рециклажа не знам дали шарнира се рециклира.

Comment

и аз съм за рециклиране.Рециклирах горните носачи и съм доволен,няма смисъл да се дават пари за нови карат едно и също време.Това е мое мнение всеки сам си преценява.
                  Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                  156 1,8ТS-99 ......
                  EX
                  159 1,9 JTD-08

Comment

Къде ги рециклира горните?
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Аз рециклирах долните и горните при Ферарист и съм за сега много доволен.
                      sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                      Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

хмм горните нали са алуминиеви...Все съм останал с впечатлението, че не може да се рециклират...
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          хмм горните нали са алуминиеви...Все съм останал с впечатлението, че не може да се рециклират...
                          Е те само шарнирчето пълнят
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
                            Аз рециклирах долните и горните при Ферарист и съм за сега много доволен.
                            Това какви пари излиза и колко време отнема, предполагам, че си караш колата и след ... часа плащаш и и се мяташ? Защото за Варна имах спомени, че ще трябва да свалям на едно място, да нося на друго, та да се връщам... Време през което канала на хората да е все зает, а не обичам да причинявам неудобства, ако нещо по веригата се обърка.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Колега аз имам още едни носачи които бяз зимал от магазин ,няма да кажа кои е и те не изкараха много и решид да ги рециклирам,така,че ги изпратих на колегата и тои ми ги върна след 2 дена.През това време си карах с разбитите и после еднин приятел ми ги смени.За цена не си спомням,но не беше скъпо.
                              sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                              Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Working...
                              X